А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

День Незалежності України

опубліковано: 24 серпня 2024 оновлено: 25 жовтня 2024

23 серпня 2024 року в Тернівському районі  відбулись урочисті заходи з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та 33-ї річниці Незалежності України.

Було проведено урочисту церемонію підняття Державного Прапора України, урочистий прийом голови Тернівської районної у місті ради та покладання квітів до пам’ятника на честь бійців, які загинули під час виконання військового обов’язку в зоні проведення антитерористичної операції на сході України, та меморіальних дошок, розміщених у закладах освіти району.

У заходах приймали участь керівники та працівники виконкому районної у місті ради, депутати місцевих рад, представники органів самоорганізації населення, працівники освіти, волонтери та активісти Тернівського району.

На урочистому прийомі голови районної у місті ради, який проходив у сесійній залі виконкому районної у місті ради, кращі представники Криворізької міської територіальної громади були нагороджені відзнаками виконкомів Криворізької міської та Тернівської районної у місті рад та Подяками голови Ради оборони міста Кривого Рогу.

Музичний супровід і творчі привітання присутнім подарували солісти та творчі колективи Комунального закладу «Палац культури «Творчий» Криворізької міської ради.

Усі заходи проходили з дотриманням правил безпеки під час воєнного стану.