А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

ГРАНТ НА ВЛАСНУ СПРАВУ

опубліковано: 20 квітня 2023 оновлено: 20 травня 2024

      Урядова програма мікрогрантів «єРобота» до 250 тис. грн. Вона розрахована на усіх, хто хоче почати чи розвивати свій малий або мікробізнес. Від підприємств для пошиття одягу, СТО, хімчисток до кав’ярень, пекарень, перукарень тощо. Кошти можна витратити на придбання обладнання, закупівлю сировини, сплату оренди, послуги маркетингу та реклами, комерційної концесії, лізингу. Отримувач гранту зобов’язаний створити щонайменше одне робоче місце. 

Розпочалася шоста хвиля подачі заяв для участі в програмі отримання грантів у розмірі від 50 до 250 тисяц гривень для громадян, які хочуть започаткувати або розвивати свій бізнес.

Отримати фінансування можуть суб’єкти мікропідприємництва чи малого бізнесу, фізичні особи, які НЕ:

  • провадять свою господарську діяльність на тимчасово окупованій території, на території рф чи білорусі;
  • перебувають під санкціями;
  • є банкрутами;
  • мають заборгованість перед бюджетом;
  • були притягнуті до кримінальної відповідальності за корупційне правопорушення.

Сума гранту від 50 до 150 тисяч гривень зобов'язує створенню одного робочого місця, від 150 до 250 тисяч гривень – двох робочих місць.

Для участі у програмі необхідно:

   З прикладом заповненого бізнес-плану ви можете ознайомитися тут          https://diia.gov.ua/storage/app/media/Grants/biznes-plan-1.xlsx

   Заяви, подані без бізнес-плану, не розглядаються.

У рамках програми, як передбачено умовами надання гранту (в залежності від суми), У разі отримання гранту, підприємець або юридична особа мають обов’язково створити та зберегти робочі місця не менше як на 24 місяці.

Кінцевий строк подання заяв: 19.11.2023 р.

Детальніше про кінцеві строки подання заяв та гранична сума мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу 

https://diia.gov.ua/kincevi-stroki-podannya-zayav-na-otrimannya-granitiv

      Додатково повідомляємо, що відділом управління проєктами виконкому Тернівської районної у місті ради надаються методичні рекомендації потенційним учасникам грантової програми за телефоном: +38 (097) 912-68-80 у робочі дні з 8:00 до 16:30 (технічна перерва 12:30-13:00)

1.  Бізнес план шаблон