А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

«Гордість Тернівського району»

опубліковано: 19 червня 2024 оновлено: 08 вересня 2024

     18.06.2024 року в Палаці культури «Північний» відбувся урочистий прийом голови Тернівської районної у місті ради з нагоди відзначення кращих випускників закладів загальної середньої освіти, які досягли особливих успіхів у навчанні і нагороджені золотими медалями «За високі досягнення у навчанні» та срібними медалями «За досягнення в навчанні».

     Випускників, їх батьків і педагогів привітав та вручив медалі голова Тернівської районної у місті ради Сергій Кушнір.

     Приємним сюрпризом для випускників та всіх присутніх став концерт підготовлений на їх честь. На урочистому прийомі для всіх присутніх звучали музичні вітання від творчих колективів ПК «Північний» та КПНЗ «ЦДЮТ «Терноцвіт».

     Випускникам 2024 року довелося пройти різні випробування: дистанційне навчання, карантин, воєнний стан. Але вони своєю наполегливою працею і стараннями впродовж 11 років вибороли право на цей день. 36 випускників-медалістів із закладів освіти Тернівського району, а саме Криворізького Тернівського ліцею, Криворізького ліцею №77, Криворізького ліцею «Джерело» виходять в самостійне плавання.  Бажаємо випускникам щасливої дороги в мирній Україні!

            Дякуємо нашим Збройним силам України за можливість навчатися і навчати, працювати на благо нашої рідної Батьківщини!