А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

Засідання районної постійно діючої комісії

опубліковано: 18 червня 2024 оновлено: 08 вересня 2024

     17.06.2024 0 11-00 год. відбулося засідання районної постійно діючої комісії з питань виявлення та проведення демонтажу самовільно встановлених тимчасових (металевих) конструкцій для зберігання транспортних засобів на території Тернівського району                                     м. Кривого Рогу (надалі-Комісія).

     На засіданні Комісії присутніх членів Комісії та запрошених учасників засідання було ознайомлено з рішенням Тернівської районної у місті ради: від 15.05.2024 №262 «Про    затвердження складу районної постійно діючої комісії з питань виявлення та проведення демонтажу самовільно встановлених тимчасових (металевих) конструкцій для зберігання транспортних засобів  на території Тернівського району м. Кривого Рогу та Положення про неї» та ознайомлено з рішенням виконавчого комітету Криворізької міської ради від 23.08.2023 №1040 «Про затвердження Регламенту дій з виявлення та проведення демонтажу самовільно встановлених тимчасових (металевих) конструкцій для зберігання транспортних засобів на території м. Кривого Рогу» (надалі-Регламент дій).

    Обговорено різні питання та заплановано кроки виконання заходів з виявлення та демонтажу самовільно встановлених тимчасових (металевих) конструкцій для зберігання транспортних засобів на території Тернівського району  м. Кривого Рогу відповідно до визначеного Регламенту дій.