А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

Урочистий захід з нагоди Дня Збройних Сил України та Дня місцевого самоврядування

опубліковано: 06 грудня 2023 оновлено: 05 травня 2024

06 грудня 2023 року о 14.00 годині в сесійній залі виконкому Тернівської районної у місті ради відбувся урочистий захід з нагоди Дня Збройних Сил України та Дня місцевого самоврядування.

Присутніх на заході військовослужбовців, представників силових структур, працівників та ветеранів органів місцевого самоврядування від себе особисто та від секретаря міської ради – в.о. міського голови Юрія Вілкула, голови Ради оборони міста Кривого Рогу Олександра Вілкула привітали голова Тернівської районної у місті ради Сергій Кушнір та депутат Дніпропетровської обласної ради VІІІ скликання від ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «БЛОК ВІЛКУЛА «УКРАЇНСЬКА ПЕРСПЕКТИВА» Андрій Богатирьов.

Кращі представники Тернівської громади були відзначені нагородами виконкомів Криворізької міської та Тернівської районної у місті рад, грамотами депутата Дніпропетровської обласної ради Андрія Богатирьова.

Музичні привітання з нагоди Дня Збройних Сил України та Дня місцевого самоврядування подарували солісти та творчі колективи Палацу культури «Тернівський».