А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

Продовжується робота з підготовки до функціонування в літній період зони відпочинку біля води по вул.Маршака

опубліковано: 04 червня 2020 оновлено: 05 червня 2020

В Тернівському районі продовжується робота з підготовки до функціонування в літній період зони відпочинку біля води по вул.Маршака.

З метою перевірки водного об’єкту на фізико-хімічні та санітарно-мікробіологічні показники, державною установою «Дніпропетровський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» проведено забір води з водоймища, піску та питної води.

Для безпеки мешканців та запобігання виникнення надзвичайних ситуацій на воді під час літнього періоду, 04.06.2020 комунальним підприємством «Аварійно-рятувальна мобільна служба рятування на воді» проведено обстеження та очищення дна акваторії пляжу.

Безпечність відпочинку на території пляжу забезпечує охорона, яка цілодобово знаходиться на її території. Для зручності пофарбовано та введено в дію громадську вбиральню,   а   з   метою   боротьби   з   амброзією,   працівниками   підрядної   організації та

КП «Сансервіс» виконано покіс соковитої трави.

Для безпечного та гарного відпочинку наших маленьких дітлахів, відремонтовано та пофарбовано дитячий майданчик біля водоймища та додатково буде проведено завезення піску. Мешканці похилого віку мають змогу помилуватися гарною природою на відремонтованих лавках. Кожна родина або колектив друзів може провести свій час у зоні барбекю з приготуванням шашлику. Для зручності відпочинку у гарній компанії, підготовлено мангали та навіси біля них. Територію обладнано урнами для сміття.

Відпочинок повинен буди гарним від малечі до громадян похилого віку. Для цього були задіяні працівники багатьох підприємств, адже гарний відпочинок - запорука гарного настрою та успішної роботи.

Тож, не забувайте про безпеку на воді та правила поведінки в зоні відпочинку.