А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

Забезпечення доступного середовища

опубліковано: 04 грудня 2023 оновлено: 02 травня 2024

            01 грудня 2023 року в  управлінні праці та соціального захисту населення виконкому Тернівської районної у місті ради провела засідання  комітету із забезпечення доступності осіб з інвалідністю та  інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної інфраструктури Тернівського району м.Кривого Рогу заступник голови районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів ради, голова комітету, Алла Внукова.

            Відповідно до порядку денного засідання, заслухали  начальника управління праці та соціального захисту населення  Оксану Каретіну щодо можливості встановлення для особи з інвалідністю I групи від загального захворювання пандусу на сходинках до під’їзду  житлового будинку за адресою: м. Кривий Ріг, вул. Героїв Маріуполя, буд. 59, І під’їзд. 

            Завідувач відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення виконкому районної у місті ради Віталій Колісник надав інформацію про доступність для маломобільних груп населення укриттів району та про  інформування населення у разі надзвичайних ситуацій.

         Рекомендації  для підприємств, установ, організацій приватної форми власності щодо нормативних  вимог та створення безперешкодного доступу особам з обмеженими фізичними можливостями до об’єктів надав  член комітету, голова ГО «РухБезМеж»  Юрій Понькін.

         Присутні на засіданні розглянули пропозиції до плану роботи комітету на 2024 рік.