А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

Проведена зустріч щодо грантової підтримки бізнесу

опубліковано: 29 лютого 2024 оновлено: 27 квітня 2024

     29 лютого 2024 року об 11:00 год. в Палаці культури «Північний» Криворізької міської ради відбулася зустріч суб’єктів господарювання та органів місцевого самоврядування щодо грантової підтримки «Business day в Тернівському районі».

     Зі вступним словом щодо підтримки владою міста малого та середнього бізнесу до присутніх звернувся в.о. міського голови – секретар міської ради Юрій Вілкул.

     Про роботу органів місцевого самоврядування щодо грантової підтримки розповів перший заступник міського голови – Євген Удод.

     Досвідом роботи виконкому Тернівської районної у місті ради з представниками бізнесу за напрямком отримання грантів поділився голова районної у місті ради Сергій Кушнір.

     Протягом 2023 року у виконкомі Тернівської районної у місті ради фахівцями з відділу управління проєктами та відділу розвитку підприємництва було проведено 164 зустрічі, з залученням 281 учасника. За участі суб’єктів господарювання району у державній програмі єРобота до бюджету було залучено 3 413 600 гривень, та за участі у міжнародних грантових програмах – 17 500 доларів.

     Представник Криворізької філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості – Віта Лобанова, поділилася інформацією про грантові можливості для криворіжців.

     Про фінансові інструменти підтримки бізнесу від АТ «Ощадбанк»  презентували представники мікро-, малого та середнього бізнесу філії Дніпропетровського обласного управління АТ «Ощадбанк» - Сергій Синчак та Анна Алєсєнко.

     Вдалим досвідом поділились  суб’єкти господарювання району які отримали грантову підтримку від урядових та міжнародних донорів.

     Про актуальні грантові програми розповіла завідувач відділу управління проєктами – Ольга Коваленко.