А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

УРОЧИСТА ПОСВЯТА В СТУДЕНТИ «УНІВЕРСИТЕТУ ТРЕТЬОГО ВІКУ»

опубліковано: 27 лютого 2024 оновлено: 28 квітня 2024

              Не зважаючи на складний для країни час в місті продовжує своє відродження  соціальний проєкт Костянтина Павлова "Університет третього віку".

           Ідея втілення цього унікального для Кривого Рогу проєкту ще у 2018 році належала на той час народному депутату України Костянтину Павлову, міському голові Юрію Вілкулу, голові міської організації ветеранів Миколі Дабіжі. Сьогодні у Кривому Розі  слухачі мають можливість відкрити себе, знайти нові грані своїх умінь та навичок, удосконалити свої життєві знання, освоїти сучасні технології та й просто – здобути нових друзів!

               26.02.2024 о 14.00 в Палаці культури "Північний" у рамках ініціативи Фонду Олександра Вілкула "Українська перспектива" відбулася урочиста посвята в студенти "Університету третього віку".

         У відеозверненні студентів привітав голова Ради оборони міста Кривого Рогу Олександр Вілкул, а голова Тернівської районної у місті ради Сергій Кушнір  привітавши слухачів "Університету третього віку", вручив їм набір студента, який знадобиться під час навчання.

              Ще одним приємним подарунком для учасників заходу стали найкращі виступи солістів та творчих колективів Палацу культури «Північний».