А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

З турботою про тернівчан

опубліковано: 23 листопада 2023 оновлено: 28 квітня 2024

     23 листопада 2023 року в КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у Тернівському районі»  відповідно до навчальної програми «Університету третього віку»  слухачів було ознайомлено із правовими аспектами у сфері соціального захисту мешканців міста Кривого Рогу.

    Заступник голови районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів ради  Алла Внукова поінформувала присутніх про основні заходи, які вживаються міською та районною владою по реалізації завдань міської Програми соціальної підтримки криворіжців, спрямованих на підтримку учасників бойових дій, осіб з інвалідністю, дітей, громадян з чорнобильським статусом, інших соціально незахищених криворіжців. Повідомила про те, що міською владою разом з Радою оборони Кривого Рогу вже два роки надається допомога тернівчанам у вигляді безкоштовних продуктових наборів.

    Із зацікавленістю слухали присутні начальника відділу обслуговування громадян №17 (сервісний центр) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області Тетяну Степанюк про новації у сфері пенсійного забезпечення, покращення доступності послуг Пенсійного фонду для тернівчан. Фахівці управління праці та соціального захисту населення виконкому районної у місті ради доповіли про механізми отримання одноразової матеріальної допомоги за кошти бюджету Криворізької міської територіальної громади, оздоровлення пільгових категорій населення, дію Урядової програми «Прихисток».

    Захід пройшов змістовно, цікаво, із користю для слухачів «Університету третього віку».