А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

Дорогі тернівчани!

опубліковано: 23 травня 2024 оновлено: 08 вересня 2024

У житті кожного з нас буває багато свят, як особистих, так і загальнодержавних, але є свята, які займають окреме місце в наших серцях. Без сумніву, одним із таких є День народження нашого рідного Тернівського району.

Маю велику честь, дорогі мої земляки, сердечно вітати вас сьогодні з 55-річчям з дня заснування Тернівського району!

 

У ці непрості для нашої держави часи нам так важливо бути єдиною, згуртованою родиною, вміти чути один одного, знаходити компроміси та досягати поставлених цілей.

Тому наше вміння об’єднатися у важку хвилину, впевнений, допоможе перемогти російського агресора та здобути таку бажану перемогу.

Я дякую нашим мужнім захисникам – хлопцям і дівчатам, які воюють з російським окупантом, віддають свої життя за нашу свободу та незалежність. Дякую усім тернівчанам: хто тут живе, гостює, хто знайшов на нашій тернівській землі  свій другий дім, хто воює на передовій, працює в тилу, молиться, кожен по своєму робить все задля  такої довгоочікуваної перемоги, мирного неба та щастя.

Дякую усім, хто небайдужий до долі рідного району!

Тож з нагоди ювілею району, від усієї душі вітаю Вас, дорогі мої земляки, та бажаю миру, спокою, злагоди, добробуту! Добра Вам усім, здоров’я та родинного затишку! Зичу Божого благословення, щастя та благополуччя! Нехай же зростає та процвітає наш  улюблений Тернівський район!

Вірю, що наступний день народження району ми будемо зустрічати під мирним небом України!

Слава Тернівському району!

Слава Кривому Рогу!

Слава Україні!

 

 

Голова районної у місті ради                                                           Сергій КУШНІР