А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

День довкілля в Тернівському районі

опубліковано: 20 квітня 2024 оновлено: 03 травня 2024

В Україні щороку, у третю суботу квітня відзначається День навколишнього середовища.

Зазвичай, в цей день громадські організації проводять заходи, спрямовані на поліпшення стану навколишнього середовища, озеленення та інше. Зараз відсутня можливість проводити природоорієнтовані заходи так активно, як це робили та планували декілька років потому, але ми продовжуємо робити наше місто та наш район ще краще з надією на світле майбутнє.

У Тернівському районі сьогодні теж проведено День довкілля. До прибирання долучились працівники громадських  та релігійних організацій, підприємств, установ та закладів освіти, культури, охорони здоров’я району і небайдужі мешканці, які є прихильниками чистоти та краси району.

День благоустрою - це нагода для кожного продемонструвати громадянську позицію, небайдужість до стану навколишнього середовища, повагу та любов до рідного краю.

Висловлюємо щиру подяку всім і кожному, хто долучився роботою, технікою до організації благоустрою в нашому районі за взаєморозуміння, підтримку та активну участь в проведенні заходів з прибирання території.

Звертаємось до жителів та гостей нашого району і міста з проханням дотримуватись чистоти й охайності, викидати сміття тільки у спеціально відведених для цього місцях і не засмічувати природу! Спільними зусиллями зробимо наш район чистим і комфортним, адже спільна справа не лише гуртує, але й виховує відповідальне ставлення до порядку й затишку.