А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

З ТУРБОТОЮ ПРО ТЕРНІВЧАН

опубліковано: 15 листопада 2023 оновлено: 27 квітня 2024
      14 листопада з робочим візитом до міста завітали начальник головного  управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області  Юрій Козак, заступник  начальника головного  управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області  Леся  Неклеса.
      Юрій Іванович відвідав відділ обслуговування громадян № 17 (сервісний центр) по вулиці Ухтомського,23, поспілкувався з начальником відділу Тетяною Степанюк та колегами про нагальні робочі питання.          
      Директор  головного УПФУ в Дніпропетровській області  познайомився з роботою управління праці та соціального захисту населення виконкому Тернівської районної у місті ради в присутності начальника управління Оксани Каретіної та заступника голови районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів ради Алли Внукової. По вулиці Грицевця, будинок 4 квартира 1 для зручності громадян району Юрій Іванович та заступник міського голови Костянтин Бєліков,    голова Тернівської районної у місті ради Сергій Кушнір, директор департаменту соціальної політики виконкому міськради Інеса Благун відкрили додаткові  робочі кабінети відділу обслуговування громадян № 17 (сервісного центру). Прийом громадян здійснюють 3 спеціалісти та надають як короткотривалі, так і довготривалі послуги.