А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

З Міжнародним днем сім`ї

опубліковано: 15 травня 2024 оновлено: 27 липня 2024

15 травня відзначають Міжнародний день сім'ї, проголошений у 1993 році для того, щоб наголосити на важливості родинних зв'язків для кожної людини. З сім’ї починається життя людини, відбувається формування її як громадянина. Сім’я, родина – це джерело любові, поваги та прихильності, це основа, на якій будується будь-яке цивілізоване суспільство, без якої не може існувати людина.

Українці завжди шанували сім’ю, бо найбільш цінними є родинні зв’язки: від батька до сина, від бабусі до внучки. Особливо в нелегкий воєнний час родина відіграє особливу роль в житті українців, забезпечуючи підтримку та надаючи сили у щоденних справах. Сім’я є найбільшим багатством, тією основою, платформою, на якій будується все. Саме вона дає нам відчуття безпеки та спокою. Сім'я – це найдорожче, що ми маємо. День сім'ї – хороший привід зустрітися з рідними, а якщо немає такої можливості, то зателефонувати їм і сказати кілька теплих слів, подякувати за все світле і хороше, що вони подарували нам.

Бажаю вам любити і цінувати своїх батьків, бабусь і дідусів, дітей та внуків, сестер і братів. Бажаю відчувати любов і шану до кожного брата-українця, знати що у вас є завжди родинна підтримка, пам’ятати, що українці – одна велика сім’я. Бажаю кожному дому, кожному сімейному вогнищу великого щастя і благополуччя, миру і злагоди, душевної теплоти і гармонії у стосунках.

Посміхніться, обійміть один одного міцніше і пам'ятайте: сім'я – це найцінніше, що може бути на землі. Бережіть один одного!

 

 З повагою

Голова районної у місті ради                                                                   Сергій КУШНІР