А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

Зона відпочинку біля води по вул. Маршака

опубліковано: 10 червня 2020 оновлено: 11 червня 2020

На території Тернівського  району функціонує зона відпочинку біля води по вул. Маршака. Виконкомом Тернівської районної у місті ради  виконано благоустрій зони відпочинку та укладено договори з підрядними організаціями щодо подальшого утримання території біля води та громадської вбиральні. Виконано роботи з благоустрою об’єктів інфраструктури пляжу, а саме: ремонт та фарбування елементів дитячого майданчика,  планується завезення піску, відремонтовано лавки та зону барбекю. На території пляжу працює цілодобово охорона, пофарбовано та введено в дію громадську вбиральню, виконано покіс трави, територію обладнано урнами для сміття.

З метою перевірки водного об’єкту на фізико-хімічні та санітарно-мікробіологічні показники, укладено договір з державною установою «Дніпропетровський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» та проведено забір води з водоймища, піску та питної води.

З метою запобігання виникнення надзвичайних ситуацій на воді під час літнього періоду, 04.06.2020 КП «Аварійно-рятувальна мобільна служба рятування на воді» виконано обстеження та очищення дна акваторії пляжу.