А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

Про проведення рейдового заходу «Сім’я та підліток»

опубліковано: 01 березня 2024 оновлено: 27 квітня 2024

     Спеціалістами служби у справах дітей виконкому Тернівської районної у місті ради ради разом з інспекторами сектору ювенальної превенції ВП №5 КРУП ГУНП в Дніпропетровській області було проведено профілактичний рейд «Сім’я та підліток» з метою попередження бездоглядності та безпритульності дітей.

     28.02.2024 був проведений рейд, в ході якого здійснено перевірку умов проживання 7 дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах, та проживають в  5 сім’ях. З батьками було проведено профілактичну-роз’яснювальну роботу щодо належного виховання дітей, а також батьки були попереджені про адміністративну та кримінальну відповідальність передбачену чинним законодавством. За результатами рейду складено відповідні акти.

     Хочеться звернутись до всіх батьків: зрозумійте, діти не просять свого народження, а ми приймаємо рішення про їх появу на світ. Тому якщо ви стали батьками, то оточіть дитину піклуванням, надаючи їй любов та турботу рідних, забезпечте належним доглядом, вихованням і зробіть все від вас залежне, щоб дитина мала тільки гарні спогади про своє дитинство.