А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

Різдвяний турнір з армреслінгу

опубліковано: 05 січня 2021 оновлено: 13 січня 2021

Різдвяний відкритий турнір «Боротьба на Різдво» з армреслінгу відбувся 5 січня 2021 року в Центрі позашкільної освіти «Терни» за ініціативи заслуженого тренера України Сергія Карачуна та підтримки виконкому Тернівської районної у місті ради,  Координаційного центру допомоги учасникам АТО та членам їх сімей, громадського об’єднання  «Тернівський визвольний рух».

До участі в турнірі долучилися представники позашкільних закладів Саксаганського та Тернівського районів, студенти відокремленого структурного  підрозділу «Індустріальний   фаховий  коледж  Криворізького національного університету».

Змагання проводилися по двох рівнях майстерності серед юнаків та дівчат в різних вагових категоріях. В командній першості перемогу здобули вихованці Центру позашкільної освіти  «Терни», на другому команда Центру спорту дітей, юнацтва та молоді «Олімп», на третьому – Центру дитячої та юнацької творчості «Сузір’я».

Церемонію нагородження переможців відкритого турніру «Боротьба на Різдво» провів Антон Недоступ, голова Тернівської районної у місті ради.