А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

Тренінг для суб’єктів господарювання

опубліковано: 03 листопада 2019 оновлено: 04 листопада 2019

У межах реалізації проекту-переможця конкурсу "Громадський бюджет - 2019"–"Подаруй туристу місто", 20-22 листопада 2019 року заплановано проведення триденного тренінгу за темою "Формування знань та навичок щодо презентації туристичних можливостей міста".

Мета проекту - підвищити обізнаність працівників сфери гостинності про туристичні атрактивні об'єкти Кривого Рогу та навчити презентувати їх для гостей міста (туристів) через проведення промоційно-інформаційно-освітньої кампанії.

Його учасниками можуть стати суб'єкти господарювання міста Кривою Рогу, що здійснюють діяльність у сфері гостинності, зокрема готельного, ресторанного бізнесу та сфери надання послуг таксі. Вони отримають інформацію про особливості Кривого Рогу при позиціонуванні його туристам та гостям міста, про брендові туристичні маршрути та брендові туристичні об’єкти в усіх районах міста. Кваліфіковані експерти поділяться важливими знаннями щодо технології подання інформації про туристичні можливості Кривого Рогу; як методично та грамотно їх популяризувати серед туристів з метою формування позитивного іміджу міста, та багато інших корисних питань.

Завершиться тренінг екскурсією туристичними об’єктами міста.

Для участі в заході необхідно зареєструватись, до 11.11.2019 року, за посиланням:

https://cutt.lv/ieiNFeV