А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

Знайомство з цікавими людьми Тернівського району в он-лайн режимі

опубліковано: 22 липня 2020 оновлено: 23 липня 2020

Продовжуємо розповідь про талановитих мешканців району, які перебувають на обслуговувані у територіальному центрі.

            Знайомтесь – Зоя Лук’янівна Коверник. Ця чарівна жінка поважного віку перебуває на обслуговувані у відділенні денного перебування комунальної установи "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у Тернівському районі" Криворізької міської ради.

            Зоя Лук’янівна майже все своє життя важко працювала на залізниці та у лікарні. Як згадує сама наша героїня, вона з дитинства любила музику, а віддушиною від всіх негараздів для неї завжди була пісня тому і зараз вона залюбки співає.

            Зоя Лук’янівна близько 20 років приймає активну участь у художній самодіяльності центру, солістка хору «Мальва», а також учасниця аматорських народних хорових колективів: «Вербиченька» та «Тернівчанка». Зою Лук’янівну запрошують на заходи в  палаци культури, музеї, бібліотеки, які розташовані у Тернівському районі. За участь в художній самодіяльності має нагороди.

            Зоя Лук’янівна завжди має гарний настрій, бо займається спортом, як вдома, так і на свіжому повітрі, навіть зараз під час карантину - ранкова зарядка це обов’язкове щоденне правило. Ця талановита жінка пише вірші, співає, займається рукоділлям, залюбки спілкується із друзями. Все це допомагає їй просто жити та радіти життю! Вона з нетерпінням чекає на закінчення карантину, аби знову прийти до центру, який став частиною її життя і зустрітися у відділенні денного перебування із знайомими, друзями та новими цікавими людьми.