А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

УВАГА!!! Розпочинається голосування за конкурсні проекти громадського бюджету !!!

опубліковано: 20 жовтня 2019 оновлено: 21 жовтня 2019

ШАНОВНІ ТЕРНІВЧАНИ!!!

 

З 21.10.2019 по 01.11.2019 включно, триває голосування за конкурсні проекти «Громадський бюджет», реалізація яких планується у 2020 році.

Не залишайтесь байдужими, прийміть активну участь у голосуванні, за проекти які будуть реалізовуватись в Тернівському районі.

Кожна особа може віддати 5 голосів, по одному голосу за:

- проект шкільного закладу (великий або малий),

- проект дошкільного та позашкільного закладу (великий або малий),

- «Молодіжний проект»,

- великий «Муніципальний проект»,

- малий «Муніціпальний проект»

 

МЕШКАНЦЯМИ ТЕРНІВСЬКОМУ РАЙОНУ ПОДАНО

6 ПРОЕКТІВ:

МУНІЦИПАЛЬНі  ПРОЕКТИ МАЛІ:  

- № 73 Інтерактивний простір. Розвиваючі технології, інновації в мистецькій школі (технічне переобладнання аудиторії КПМШ № 10);

- № 55 Облаштування кімнат підопічних КУ "Будинок милосердя "Затишок" КМР меблями медичного призначення" (облаштування кімнат для підопічних, осіб похилого віку з обмеженими можливостями, меблями медичного призначення);

- № 14 Обладнання актової зали для людей похилого віку Тернівського району (облаштування актової зали для проведення масових заходів, встановлення техніки та розміщення меблів для людей похилого віку).

 

МУНІЦИПАЛЬНІ ПРОЕКТИ ВЕЛИКІ:

- № 96 Дитячі долі на вашій долоні – порятунок дітей 24/7 у міській лікарні № 8 (ремонт відділення інтенсивної терапії для обслуговування дитячого населення КП "Криворізька міська клінічна лікарня №8").  

 

ДОШКІЛЬНІ ТА ПОЗАШКІЛЬНІ НАВЧАЛЬНІ ЗАКЛАДИ:

- № 109 Облаштування спортивно-туристичного міні комплексу (багатофункціональний спортивний майданчик по вулиці Сергія Колачевського, 114).

МОЛОДІЖНІ ПРОЕКТИ:

- № 101 Пересувна вулична мультимедійна арт-галерея «вікно». Історія, культура, мистецтво (показ фото робіт майстрів минулого із залученням українських та іноземних митців).

 Як можна проголосувати за обрані проекти.

        

На сайті: https://gb.kr.gov.ua/projects цілодобово

-  виберіть проект;

-  натисніть проголосувати;

-  авторизуйтесь за допомогою BankID в електронній системі;

-  оберіть проекти для голосування.

 

У пункті для голосування:

-   виконавчий комітет Тернівської районної у місті ради, за адресою: вул. Короленка, 1А, 1 поверх, каб. 106, графік роботи: понеділок - п’ятниця з 8-30 до 12-30 та з 13-00 до 17-00; субота з 09-00 до 15-00, неділя вихідний (при собі мати паспорт громадянина України, для внутрішньо переміщених осіб обов’язкове пред’явлення особисто паспорта громадянина України та довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи).

 

 

Не залишайтесь байдужими, прийміть участь у голосуванні!