А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

«ДОБРІ СПРАВИ, ГАРНІ ВЧИНКИ»

опубліковано: 01 квітня 2021 оновлено: 02 квітня 2021

Зовсім не обов’язково робити великі речі можна робити і маленькі, але з великою добротою та любов’ю.

Як приємно спостерігати за щасливими очима людей, коли їх бажання здійснюються! Нещодавно, працівники комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у Тернівському районі» Криворізької міської ради передали інвалідний візок та ходунки двом літнім людям, які перебувають на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома №1 та мешкають у житловому масиві «Горький». Дивлячись в очі цих людей – розумієш, що у  кожного з них своя сумна історія… Але тепер наші підопічні мають змогу самостійно впевнено пересуватися як вдома, так і по подвір'ю. Тепер вони мають можливість бути поряд із сусідами, знайомими, друзями, тобто бути у суспільстві і не відчувати себе самотніми.

Користуючись нагодою, комунальна установа «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у Тернівському районі» Криворізької міської ради висловлює щіру подяку ВМТ «Духовне відродження» за надання благодійної допомоги у забезпеченні установи технічними засобами реабілітації, які так потрібні.

Ми також звертаємось до всіх не байдужих до долі людей похилого віку та осіб з інвалідністю і радимо завжди шукати спосіб робити добро. Повірте, що добрі справи залишають в душах людей чудовий слід!