А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

КРИВОРІЗЬКИЙ ВІДДІЛ ПОЛІЦІЇ ІНФОРМУЄ!

опубліковано: 01 січня 2020 оновлено: 02 січня 2020

Криворізький відділ поліції Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області запрошує на навчання за державним замовленням випускників 11-х класів до закладів вищої освіти Міністерства внутрішніх справ України (ЗВО МВС), а саме:

-Національної академії внутрішніх справ (м. Київ);

-Харківського національного університету внутрішніх справ
(м. Харків);

-Одеського державного університету внутрішніх справ (м. Одеса);

-Донецького юридичного інститут МВС України (м. Кривий Ріг);

-Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ
(м. Дніпро);

-Львівського державного університету внутрішніх справ ( м. Львів)

- Національної академії Національної гвардії України (м. Харків)

Термін навчання за державним замовлення у ЗВО МВС становить 3-4 роки в залежності від спеціальності. Навчання в даних закладах прирівнюється до служби в Національній поліції України, тобто 3-4 роки поліцейського стажу, курсанти навчаються в званні рядовий поліції. По закінченню ЗВО МВС курсантам присвоюють спеціальне звання офіцера поліції (лейтенант поліції), та в обов’язковому порядку призначають на посаду до Національної поліції України за напрямом їх навчання.

Кандидати на навчання повинні бути зареєстровані у центрах оцінювання якості освіти для участі у зовнішньому незалежному тестуванні з української мови та літератури, історії України, іноземної мови та математики (на вибір).

З метою отримання додаткової інформації, щодо переліку предметів, необхідно звертатися до обраного ЗВО МВС. Крім того, необхідно мати добру фізичну підготовку та за станом здоров’я відповідати вимогам МВС.

У разі виявлення бажання навчатися за державним замовлення у ЗВО МВС та з метою оформлення усіх необхідних документів необхідно звертатися до сектору кадрового забезпечення Криворізького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області за адресою: м. Кривий Ріг, пр. Поштовий (Карла Маркса), 71 (площ. Визволення), контактний телефон: 096-84-17-133,.

Більш детальну інформацію можна отримати на порталі для кандидатів на навчання http://osvita.np.gov.ua та за телефоном: 096-841-71-33.