А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

Відновлено благоустрій

опубліковано: 17 листопада 2020 оновлено: 18 листопада 2020

В Тернівському районі працює фізична особа підприємець - Андрій Батманов, який проводить роботи з ліквідації утворених сміттєзвалищ в районі. Так, за ініціативи виконкому Тернівської районної у місті ради, на вільних міських землях по вул.Сергія Колачевського, між магазином «33 квадратних метри» та комунальним закладом дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу №125, 16.11.2020 підприємцем були ліквідовані купи сміття, утворені мешканцями прилеглих будинків. На прибраній території відновлено благоустрій, де чистота та краса додає настрій, не зважаючи на примхи погоди.

Нагадуємо, що порушення благоустрою тягне за собою адміністративну відповідальність за ст.152 КУпАП України «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів», штрафні станції якої становлять від 850 грн.

Шановні мешканці Тернівського району, просимо поважати працю інших. Тільки завдяки праці та поваги кожного, наш район та місто будуть найкращими!