А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

Соціальний проект «РаДІТИ життю»

опубліковано: 14 листопада 2019 оновлено: 15 листопада 2019

            Громадська організація «Жовтнева та Тернівська районна організація  міста Кривого Рогу Всеукраїнської громадської організації інвалідів “СОЮЗ ЧОРНОБИЛЬ УКРАЇНИ” в рамках соціального партнерства з виконком Тернівської районної у місті ради приймає участь у соціальному проекті «Дельта Милосердя».

          Представлений соціальний  проект «РаДІТИ життю» - арт-майстерня для дітей з особливими потребами та інвалідністю в управлінні праці та соціального захисту населення виконкому Тернівської районної у місті ради, напрямки діяльності якого:

      1. Залучення дітей з особливими фізичними потребами до занять художньою творчістю, розвиток дитини як особистості, а саме  фізична, психологічна, соціальна та трудова реабілітація за допомогою «арт-терапії».

            2. Саморелізація та розширення кругозору молодих людей з особливими фізичними потребами.

            3. Психологічна підтримка батьків та залучення їх до активної співпраці.

            4. Залучення людей до благодійності та розуміння людей з особливими фізичними потребами.

            Актуальність проекту полягає в забезпеченні дітей з інвалідністю   можливістю всебічного розвитку та активного соціального життя, ефективного інтегрування у суспільство. Створення та функціонування арт-майстерні для дітей з особливими потребами та інвалідністю пов’язане з необхідністю надання якісних послуг дітям з інвалідністю, що дасть змогу оптимізувати ставлення дитини до своїх вад, становища в сім’ї та суспільстві, виховання у них навичок до самообслуговування, адаптація в навколишньому середовищу.

            Наш проект охоплює саме позашкільний розвиток та зайнятість дітей з особливими потребами разом зі своїми однолітками.

Перемагаємо РАЗОМ!

https://deltabank-online.com.ua/delta-miloserdya/