А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

Інформаційна зустріч для батьків дітей з інвалідністю

опубліковано: 11 лютого 2020 оновлено: 12 лютого 2020

Вже традиційно 11.02.2020 о 16.00  у приміщенні GREEN HUB (ПК «Північний», вул. Маршака, буд. 1В) відбулася інформаційна зустріч для батьків особливих діточок, за участю спеціалістів управління праці та соціального захисту населення виконкому Тернівської районної у місті ради, завідувача дитячим відділенням ЦПМД №1 Тетяни Чередніченко, заступника начальника відділу «Другого Криворізького бюро правової допомоги» Артема Положешного та голови ГО «ІнТерни» Олени Сатановської.

Тож вразливі мешканці Тернівського району стали ще більш поінформованими з питань впровадження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення реабілітації дітей з інвалідністю, Порядку надання матеріальної допомоги дітям з інвалідністю або онкохворим дітям, хвороба, яких перебуває в стадії ремісії, Порядку забезпечення дітей з інвалідністю технічними та іншими засобами реабілітації, інших питань соціального спрямування. Присутні мали чудову можливість поставити свої питання юристу, завідувачу дитячим відділенням ЦПМД №1 і отримати вичерпні відповіді. Голова ГО «ІнТерни» презентувала для присутніх нещодавно створену громадську організацію для сімей, в яких виховуються дітки з інвалідністю.

Враховуючі зацікавленість мешканців територіальної громади в проведенні подібних заходів та за підтримки соціальних партнерів виконкому Тернівської районної у місті ради, ПАТ «Метінвест» та ГО «ІнТерни», ми говоримо:

- До наступних зустрічей!