А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

ЛІДЕР В ШКОЛІ – ЛІДЕР В ГРОМАДІ – ЛІДЕР В ЖИТТІ!

опубліковано: 10 жовтня 2021 оновлено: 11 жовтня 2021

08.10.2021 на базі КПНЗ «ЦДЮТ «Терноцвіт» відбувся традиційний форум районної спілки дитячих об’єднань «Терноцвіт», де лідери обговорювали пріоритети створення  сучасного середовища дружнього до всіх, в якому молодь зможе розкрити свої таланти та реалізувати свій потенціал.

На форумі лідери дитячого об’єднання «РОСТ»(КЗШ№117) презентували #ЛідерськийФентезі (за підсумками реалізації районного лідерського проєкту  «#ТількиВпередТількиРазом AD ASTRA!»). Спектр можливостей для лідерів в Україні та поза її межами в своєму виступі «Дитяче об’єднання мрії, або як це працює» розкрила Катерина Капуста координатор районної спілки. Лідери дитячого об’єднання «РЕП» (КТГ) розкрили секрети «КУХНІ» учнівського самоврядування». Про Державну цільову соціальну програму «Молодь України» на 2021-2025, розповідали лідери дитячого об’єднання «Співдружність»(КЗШ№78).

Каталізатором лідерських ідей стало лідерське The World Cafe «Лідер в громаді», де учасники форуму обговорювали роль лідера в напрямку екології, волонтерства, культури і дозвілля та здорового способу життя та розробляли власні ініціативи для роботи в кожному з напрямків. Лідери продемонстрували свою успішність, ініціативність, прогресивність та небайдужість до будь якої справи.

Форум завершився яскравим та позитивним флешмобом «ЗНАЙ – ЦЕ РАДА ТЕРНІВ!»

Початок лідерській роботі в цьому навчальному році покладено! Цілі та перспективи – визначено! ТОЖ ДО РОБОТИ  наші #СуперЛідери!