А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

З Міжнародним жіночим днем!

опубліковано: 08 березня 2024 оновлено: 27 квітня 2024

 

    Любі наші жінки!

    Прийміть від мене особисто та від усіх чоловіків депутатського корпусу і виконавчого комітету районної у місті ради найтепліші та найщиріші вітання зі святом краси та чарівності – з Міжнародним жіночим днем!

    Ви – наша опора та підтримка, скарбниця найтепліших обіймів. Ви ті, хто прикрашає цей світ, надає сенс життю. Ваша невичерпна любов дає сили та наснаги рухатись вперед, досягати поставленої мети, підкорювати нові вершини.

    Вам вистачає  душевних сил не тільки надихати на звершення інших, а й самим досягати успіхів у найрізноманітніших  сферах життєдіяльності. Ви вміло поєднуєте роботу з домашніми турботами та материнством. Навіть у цей складний для країни час, жінки-воїни пліч-о-пліч із чоловіками відстоюють Свободу та Незалежність, гідно та мужньо виборюють територіальну цілісність України.

    Я хочу подякувати кожній з вас за працю, за величезний внесок у примноження економічного, інтелектуального та духовного багатства нашого району, за любов, турботу, розуміння та підтримку нас, чоловіків.

   Нехай у вашому житті завжди буде кохання, щастя, повага та взаєморозуміння. У домі панує добробут і злагода. Хай всі ваші мрії та бажання здійснюються.

   Мирного неба вам і вашим сім’ям!

 

 

Голова Тернівської районної у місті ради

                                                                                                                                  Сергій КУШНІР