А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

Висловлюємо щирі співчуття з приводу смерті Миколи Миколайовича Галуцького

опубліковано: 06 грудня 2020 оновлено: 07 грудня 2020

В це неможливо повірити й це неможливо усвідомити. Але сталося непоправне. 05 грудня 2020 року на 64 – му році життя відійшов у вічність прекрасний і щирий земляк, активний громадський діяч, учасник ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС І категорії – Микола Миколайович Галуцький.

Виконком Тернівської районної у місті ради висловлює щирі співчуття родині та близьким покійного.

Галуцький М.М. з 1989 року був членом Криворізької міської ради та Дніпропетровської обласної ради Всеукраїнської громадської організації  «Союз Чорнобиль України».

Галуцький Микола Миколайович, голова громадської організації «Жовтнева та Тернівська районна організація міста Кривого Рогу Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» з 2009 року.

 Микола Миколайович активно відстоював права членів організації, залучаючи спонсорів, займався благоустроєм палат у міських медзакладах, де лікуються ліквідатори наслідків аварії на ЧАЕС. На його замовлення написана та передана в храм Святого Пророка Предтечі Іоанна Крестителя ікона «Чорнобильський Спас». Був нагороджений грамотами та подяками Криворізької міської ради, відзнакою «Знак пошани» ГУ МНС України в Дніпропетровській області, нагрудним знаком «Почесна відзнака голови Дніпропетровської обласної ради». 

Мав активну громадську позицію у відношенні до мешканців територіальної громади різної вікової категорії.

Важко знайти такі слова, які б змогли зменшити біль, коли зупиняється серце найріднішої людини, яка віддавала всю свою любов, підтримувала та завжди знаходилася поруч. Сьогодні, у цей важкий для вас час, ми разом з вами низько схиляємо  голову у скорботі. Сумуємо та підтримуємо рідних у важку годину. Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати найдорожчої для вас людини, а наші молитви та щирі співчуття полегшать родинне горе. 

Світлий, добрий спомин про Миколу Миколайовича та його внесок в розвиток м.Кривого Рогу завжди житиме в серцях рідних, колег, містян, усіх, хто його знав, любив та поважав.

Вічна йому пам'ять!