А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

ГРОМАДСЬКИЙ БЮДЖЕТ 2021

опубліковано: 04 липня 2021 оновлено: 05 липня 2021

Згідно затвердженого графіку продовжуються  роботи з реалізації  соціального проєкта №17 «Сенсорна кімната психологічного розвантаження для пенсіонерів та осіб з інвалідністю Тернівського району».

 Станом на 01.07.2021 з міського бюджету на реалізацію соціального проєкту  залучено 157402,58 грн., що складає 66% виконання   проєкту.

На теперішній час виконані  роботи з ремонту мережі електроживлення та установлено електричну  арматуру, двері, придбані будівельні матеріали та  меблі.

Також закуплено  світильники, іонізатор, кварцова лампа, телевізор, штори.

Користуючись нагодою, комунальна установа «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у Тернівському районі» Криворізької міської ради висловлює щиру подяку   фізичним особам – підприємцям Фатальчук О.І., Яковенко К.В., Мандрикі В.С., Сулімі А.В.,  за якісне та швидке виконання  ремонтних робіт, постачання   будівельних матеріалів, меблів, товарів. 

Роботи з реалізації соціального проєкта №17 «Сенсорна кімната психологічного розвантаження для пенсіонерів та осіб з інвалідністю Тернівського району»  тривають.