А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

Заходи до Міжнародного Дня людей з інвалідністю

опубліковано: 03 грудня 2020 оновлено: 09 грудня 2020

03.12.2020, разом зі світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний День людей з інвалідністю. Саме на долю таких людей випали важкі життєві випробування, однак вони, долаючи життєві труднощі - проявляють виняткову силу духу та непохитну віру в життя!

 Тому, відзначення цього дня суспільством спрямоване на посилення уваги до проблем представників пільгової категорії населення - осіб з інвалідністю щодо захисту їх благополуччя, гідності, прав, втілення в реальність їх планів та задумів. Цей день є нагадуванням людству про обов’язок проявлення витримки, милосердя,  турботи, до людей з інвалідністю.

З дотриманням усіх проти епідеміологічних заходів, в комунальній установі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у Тернівському районі» Криворізької міської ради, для відпочиваючих  відділення денного перебування відбувся концерт за участі народного самодіяльного хору "Вербиченька"  КЗ "Палац культури "Першотравневий" Криворізької міської ради.

Також,  ТОВ «ВИРОБНИК ПЛЮС», ТОВ «АКВА МИР» і крамниця  «Профитроль» пригостили підопічних солодощами.

Дякуємо всім, хто разом з нами опікується людьми з інвалідністю, адже надання їм щоденної підтримки й допомоги у подоланні навіть побутових негараздів життєдіяльності це  прояв гуманності, людяності та любові до ближнього!