А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

Канікулярний #ОСІННІЙ FRESH

опубліковано: 27 жовтня 2020 оновлено: 28 жовтня 2020

КАНІКУЛИ! Як зробити, щоб канікулярні дні були цікавими і пізнавальним! Та ще й в умовах адаптованого карантину!

Педагогічний колектив КЗШ№61 разом із учнями вирішили приготувати канікулярний #ОСІННІЙ FRESH, рецепт якого дуже простий ТВОРЧІСТЬ + ПІЗНАННЯ+...

Перший інгредієнт ТВОРЧІСТЬ в  #ОСІННІЙ FRESH додали учні 3-Б класу на майстер-класі «ОСІНЬ ЗОЛОТА: аплікація з осіннього листя». Тут діти ознайомитися з відомими картинами художників, які присвячували свої роботи осінній порі року, такими як «Золота осінь» Ісака Левітан, «Рання осінь» Івана Шишкін  та послухати «Пори року» Петра Чайковського. Творчість відомих особистостей надихнула учнів на створення креативних аплікації з осіннього листя та дала змогу  отримати позитивні емоції та гарні осінні експозиції!

Наступний інгредієнт до нашого коктейлю додали учні 5 класу. І ЦЕ ... ПІЗНАННЯ! Адже канікули – найкращий час для віртуальної подорожі «Визначними місцями Великої Британії» Через комунікативно-інтерактивну гру, долаючи «перешкоди», діти покращували свої знання із англійської мови та необхідні для життя навички – робота у команді, відповідальність перед товаришами..

Щоб дізнатися про наступний інгрідієнт найсмачнішого осіннього коктейлю слідкуйте за новинами КЗШ№61 за посиланням

https://www.facebook.com/ groups/569936263458185/