А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

«МОДЕЛЬ ООН – 2020. Кривий Ріг» у форматі ONLINE

опубліковано: 26 жовтня 2020 оновлено: 27 жовтня 2020

Цьогорічна регіональна конференція старшокласників «Модель ООН – 2020. Кривий Ріг» відбулася в новому, нестандартному ONLINE форматі і об’єднала 24 команди старшокласників із 10 міст України.

Серед учасників конференції були і команди старшокласників КЗШ№37, 42, КТГ та НВК «ЗНЗ-ТЛ», які представляли країни світу - учасників ООН.

Урегулювання в різних країнах світу міграційних процесів,  зокрема молодіжних, їх причин і наслідків представляла кожна делегація. Делегація КЗШ№37 висвітлювала міграційні процеси в Казахстані, КЗШ№42 – у Великобританії, КТГ – в Саудівській Аравії,  НВК «ЗНЗ-ТЛ» – в Китайській Народній Республіці.

Пізнавальними і незабутніми були  ділова гра «Безпечно мігруємо світом», засідання «Комісії соціальних та економічних питань»,  конференція «Ради з прав людини».

Участь в регіональній конференції «Модель ООН – 2020. Кривий Ріг» допомогла старшокласникам набути неоціненного досвіду, який допоможе їм обрати свій шлях до майбутньої професії. Вони отримали можливість вдосконалити свої ораторські вміння у спілкуванні з представниками інших країн.