А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

СПІЛКА «ТЕРНОЦВІТ» визначає СУПЕР ЛІДЕРА - 2020

опубліковано: 13 грудня 2020 оновлено: 14 грудня 2020

Курчат по осені рахують, а добрі справи – будь-якими періодами: за день, тиждень, місяць, або як в нашому випадку, за роки лідерства в районної спілці дитячих об’єднань «Терноцвіт»…

І зробити підрахунок добрих лідерських справ дозволив районний конкурс  «СУПЕР ЛІДЕР – 2020».

Цього року за звання «СУПЕР ЛІДЕР – 2020»змагалися не тільки представники лідерського авангарду району, а й і лідери-дебютанти – учасники осінньої школи «#Leaderjunior», кращі представники шкільних дитячих об’єднань КЗШ№№27,37,42,45,61, 78,110,116,НВК «ЗНЗ-ТЛ».

Кожен учасник конкурсу разом із своєю командою однодумців представляв власний «КЕЙС УСПІШНОГО СУПЕР ЛІДЕРА», що складався з анкети  учасника  «МОЯ ЖИТТЄВА ПОЗИЦІЯ», творчого резюме «Я ШКІЛЬНИЙ ЛІДЕР І ЗА МНОЮ МАЙБУТНЄ» та відеоролик «ВІЗИТНА КАРТКА ЛІДЕРА», в якому розкривалися  життєве кредо, соціальна позиція, діяльність як лідера учнівського самоврядування, здобутки, плани на майбутнє, які відображалися в соціальному проєкті.

Конкурс став ЛІДЕРСЬКИМ  ПЕРФОМЕНСОМ  активної, креативної, працелюбної, амбіційної учнівської молоді Тернівського району, що власноруч творить та удосконалює  сьогодення та майбутнє  учнівського  самоврядування рідної  школи, району та міста.

СУПЕР ЛІДЕРОМ районної спілки дитячих об’єднань «ТЕРНОЦВІТ» за рішенням журі стала ДІАНА ХІВРЕНКО (лідер шкільного дитячого об’єднання «ТЕМП-116»). Приз глядацьких симпатій, за підсумками голосування на каналі «YouTube», отримує  АНАСТАСІЯ МАТЕЙКО (лідер шкільного дитячого об’єднання «ДИВО-61».

КОНКУРС, ВІДБУВСЯ… РЕЗУЛЬТАТИ ОГОЛОШЕНО… А ЩО ДАЛІ?..

А далі буде щоденна праця наших лідерів. ЛІДЕРИ впевнено крокують до 20 річного ЮВІЛЕЮ районної спілки дитячих  об’єднань «Терноцвіт».