А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

Зустріч з фахівцем Пенсійного фонду (фронт-офісу)

опубліковано: 09 грудня 2020 оновлено: 10 грудня 2020

За ініціативи відділу обслуговування громадян у місті Кривий Ріг (сервісний центр) управління обслуговування громадян Головного управління ПФУ в Дніпропетровській області  та комунальної установи, з дотриманням всіх проти епідеміологічних заходів, в територіальному центрі відбулась зустріч з фахівцем Пенсійного фонду (фронт-офісу) - головним спеціалістом відділу обслуговування громадян у місті Кривий Ріг (сервісний центр) управління обслуговування громадян Головного управління ПФУ в Дніпропетровській області - Євгенією Грицановою, яка розповіла працівникам територіального центру (переважно це соціальні робітники, яким за 50 років, але які  ще не є пенсіонерами  про автопризначення пенсії за віком.

Євгенія Анатоліївна цікаво розповіла про новий електронний сервіс, який презентував Пенсійний фонд України, як скористатись сервісом «Автопризначення пенсії за віком». Звернула увагу присутніх, що ця послуга - новий сервіс «Автопризначення пенсії за віком» - це швидко, зручно, не важко і безкоштовно!

Ретельно зупинилася, на що треба звернути увагу громадянам  при завантаженні документів.

І на останок надала кваліфіковані вичерпні відповіді на всі питання, які цікавили працівників  комунальної установи, за що їй щиро вдячні!