А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

Податкова обізнаність – запорука сталого бізнесу!

опубліковано: 03 березня 2023 оновлено: 25 квітня 2024

Стало доброю традицією проведення освітніх семінарів для суб’єктів господарювання району за ініціативою Криворізької північної  державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області та сприянням відділу розвитку підприємництва виконкому Тернівської районної у місті ради.

В першу та третю середу місяця з 9-00 до 13-00 в приміщені Прозорого офісу надання соціальних послуг на базі Управління праці та соціального захисту населення виконкому районної у місті ради за адресою вул.Ухтомського.23-а  фахівці Криворізької північної  державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області  надають консультації з різних питань оподаткування .

Запрошуємо всіх зацікавлених підприємців району отримувати професійні відповіді на Ваші питання. Уразі потреби проведення тематичного семінару за участю спеціалістів податківців, Ви можете свої пропозиції надсилати  на ел.адресу відділу розвитку підприємництва виконкому Тернівської районної у місті рад ( [email protected]).

Запрошуємо до співпраці!!!