А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

Міжнародний День людей похилого віку та День ветерана.

опубліковано: 30 вересня 2022 оновлено: 23 квітня 2024

 

Міжнародний День

людей  похилого віку та День  ветерана у Тернівському районі

 

Щорічно 1 жовтня в Україні та усьому світі відзначається Міжнародний День людей похилого віку та День ветерана.

За доброю традицією на початку жовтня у районі вшановують ветеранів та людей похилого віку.  У ці дні маємо чудову нагоду подякувати старшому поколінню за їх важку працю, душевну теплоту, сердечну доброту, ніжну батьківську турботу, благословенну щедрість, безмежне терпіння і великодушну любов, якою вони обдаровують своїх рідних та близьких.

На сьогоднішній день в Тернівському районі проживає   12,5 тис. ветеранів війни і праці, 25 тис. людей пенсійного віку, з них 18 тис. - це люди, віком понад 60 років, в тому числі понад 1000 пенсіонерів з числа переселенців.

Напередодні свята 30.09.2022 в  у сесійні залі виконкому Тернівської районної у місті ради  проведено привітання членів Тернівської районної організації ветеранів.

 Із щирими словами привітання до присутніх звернулися заступник голови  Тернівської районної у місті ради Вадим Бальвас, голова Криворізької міської організації ветеранів Микола Дабіжа,  голова Тернівської районної ради ветеранів Людмила Харченко  та депутат обласної Дніпропетровської ради VIII скликання Андрій Богатирьов.

Виступаючі привітали ветеранів із святом,  побажали міцного здоров’я та довголіття, висловили їм глибоку вдячність і  повагу.

 За сумлінну багаторічну працю, особистий внесок у розвиток ветеранського руху,  активну участь у громадській роботі з ветеранами району відзнаками виконкому Тернівської районної у місті ради, Дніпропетровської обласної організації ветеранів України, Криворізької міської організації ветеранів, депутата Дніпропетровської обласної ради Андрія Богатирьова 56   активістів  Тернівської районної ради ветеранів.