А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

Інформаційна зустріч

опубліковано: 27 квітня 2021 оновлено: 28 квітня 2021

В рамках  налагодження співпраці із суб’єктами господарювання  28 квітня 2021 року о 10.00 годині відбулася інформаційна зустріч на території будинку торгівлі по вул. В. Терещенка, 5а, на якому були присутні члени районної робочої групи з питань функціонування об’єктів бізнесу у Тернівському  районі, до складу якої входять представники Управління праці та соціального захисту населення та відділу розвитку підприємництва виконкому районної у місті ради, Пенсійного Фонду. До заходу було залучено Департамент соціальної політики та управління розвитку підприємництва виконкому Криворізької міської ради.

Обговорено наступні питання:

  • заходи щодо усунення або попередження порушень законодавства про працю.
  • Дотримання заходів відповідно Постанови КМУ № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

            Під час обговорення питань суб’єктам господарювання надана наочна інформація: пам’ятки для роботодавців та їх найманих працівників з питань трудових відносин; листівки щодо телефонів  «гарячої лінії» контролюючих служб за відповідним напрямком роботи.