А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

Команда однодумців завжди прямує до ПЕРЕМОГИ!

опубліковано: 27 лютого 2020 оновлено: 28 лютого 2020

            «LIFEHACK від педагога-організатора» – під таким гаслом відбувся міський конкурс педагогічної майстерності педагогів-організаторів закладів загальної середньої освіти
Учасниками міського конкурсу стали педагоги-організатори, які стали переможцями районних етапів, які відбулися в кожному районі м. Кривого Рогу.

            Тернівський район на конкурсі представляла Руслана Шевченко, педагог-організатор КЗШ№61.

            Напруження на конкурсі трималося від першої та до останньої миті: і коли розповідали  про свою професію в публічному виступі «Я – педагог-організатор, а це…» у форматі Pecha Kucha, і коли демонстрували відеодайджести «Шкільне життя: круті перерви», проявляючи свою ініціативу та творчість, зламуючи стереотипи, що шкільна перерва – це лише проміжок часу між уроками…, і коли оголошували переможця конкурсу.

            Кращий «LIFEHACK від педагога-організатора», який був креативним та харизматичним, з використанням навичок акторської та ораторської майстерності, презентувала на конкурсі  педагог-організатор КЗШ№61.

            Дякуючи своїй креативності, таланту, ораторським та організаційним вмінням, ну і звісно ж, крутій і дружній СУПЕР команді групи підтримки – лідери шкільного дитячого об’єднання «ДИВО-61» та педагоги-організатори закладів загальної середньої освіти Тернівського району –  Руслана Шевченко отримала перемогу у міському конкурсі педагогічної майстерності «LIFEHACK від педагога-організатора».

            Перемога у конкурсі ще раз довела, що команда однодумців завжди прямує до ПЕРЕМОГИ!