А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

Заборгованість за спожиті  житлово-комунальні послуги

опубліковано: 26 квітня 2021 оновлено: 27 квітня 2021

Станом на 01.04.2021 населення Тернівського району за спожиті  житлово-комунальні послуги заборгувало 336,6 млн. грн. З початку опалювального сезону заборгованість зросла на 113,3 млн. грн. За три місяці поточного року заборгованість збільшилась на 41,7 млн. грн.

Для якісної роботи усіх підприємств житлово-комунального господарства важливо, щоб їхні споживачі вчасно розрахувалися за отримані послуги.

Оплата за комунальні послуги — це забезпечення безперебійної подачі води, тепла, електроенергії, функціонування ліфтів, вивіз сміття, прибирання.

А це все необхідно для усіх нас — для комфортного перебування вдома та стабільного функціонування міста.

Тому, звертаємось до усіх мешканців Тернівського району, з проханням активізуватися щодо оплати коштів за житлово-комунальні послуги.

Водночас, в умовах поширення коронавірусної інфекції, наполегливо рекомендуємо користуватися онлайн-сервісами для оплати послуг. Необхідно бути свідомими і берегти себе та своїх близьких.

Також дякуємо тим, хто відповідально ставиться до своїх обов’язків споживача і кожного місяця сплачує за комунальні послуги в повному обсязі.