А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

Невиробничий травматизм у Тернівському районі за 1 квартал 2021 рік

опубліковано: 19 квітня 2021 оновлено: 20 квітня 2021

Управління праці та соціального захисту населення виконкому Тернівської  районної у місті ради повідомляє, що у І кварталі 2021 року від лікувально-профілактичних закладів міста надійшло 968 повідомлень про нещасні випадки, які стались з мешканцями району у побуті. Серед травмованих 155 дітей віком до 14 років.

Найбільше травм сталось внаслідок падінь мешканців (451 випадок) та внаслідок випадкової дії живих механічних сил (317 випадків). Відмічається тенденція до зростання кількості нещасних випадків, які стались  внаслідок дії жаром та гарячими речовинами (серед травмованих осіб  43 % дітей віком до 14 років).  Слід зауважити, що не значно зменшилися випадки нападів з метою нанесення ушкодження здоров’ю і склали 62 випадки. 

Ураховуючи вищевикладене, з метою профілактики травматизму у побуті, управління праці та соціального захисту населення виконкому Тернівської  районної у місті ради нагадує мешканцям району про необхідність дотримання  правил безпечної життєдіяльності, не залишати дітей без нагляду.

Просимо батьків проводити з дітьми роз’яснювальну роботу щодо поводження з отруйними речовинами та правил безпечної поведінки на дорозі, біля водоймищ, правил безпечної поведінки під час перебування на спортивних майданчиках та майданчиках, які облаштовані дитячими атракціонами.