А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

Тернівська районна у місті рада та її виконавчий комітет висловлюють глибоке співчуття

опубліковано: 11 липня 2021 оновлено: 12 липня 2021

Тернівська районна у місті рада та її виконавчий комітет висловлюють глибоке співчуття близьким і рідним з приводу передчасної смерті АРТЮХА Віктора Михайловича.

За час своєї трудової діяльності Віктор Михайлович зробив багато для розвитку та процвітання міста Кривого Рогу та Тернівського району зокрема.

З 1987 до 1990 року Артюх Віктор Михайлович очолював виконком Тернівської районної ради народних депутатів. Обирався депутатом обласної, міської та районної у місті рад 8 скликань поспіль.

Завдяки активній життєвій позиції, багаторічній невтомній праці, високому професіоналізму, таланту мудрого й умілого керівника він користувався великим авторитетом серед колег і жителів Тернівського району. Проводив активну громадську діяльність, яка завжди була спрямована на вирішення соціальних питань тернівчан.

Його доброзичливість і щирість завжди викликали довіру й приваблювали людей. За життя ми знали Віктора Михайловича як людину чесну, добропорядну, толерантну, віддану справі.

Пішла з життя чудова людина, талановитий керівник, організатор, наставник, людина виняткового професіоналізму і працелюбності. Чудовий сім’янин, турботливий батько, люблячий дідусь.

Світла пам'ять про нього назавжди збережеться в наших серцях.