А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

ПОТУЖНА ПІДГОТОВКА І НАПОЛЕГЛИВІСТЬ – ЗАПОРУКА УСПІХУ!

опубліковано: 08 липня 2021 оновлено: 09 липня 2021

Ці слова стали поштовхом для підготовки юних авіамоделістів Станції юних техніків Тернівського району до Всеукраїнських змагань учнівської молоді з авіамодельного спорту.

         Першим етапом випробувань для вихованців гуртків «Авіамоделювання» та «Юні авіатори» (керівники Світлана Воронцова та Микола Садчиков) стали обласні змагання, де була перемога в змаганнях з авіамодельного спорту (вільнолітаючі та схематичні моделі).

         Дмитро Ступак, Станіслав Мороз, Софія Могилюк, Анастасі Беркета за результатом участі в обласних змаганнях були включені до збірної команди Дніпропетровської області і представляли Дніпропетровщину на Всеукраїнських відкритих змаганнях учнівської молоді (юніори) з авіамодельного спорту.

         Тож потужна підготовка і наполегливість стала запорукою успіху! Вихованці Станції юних техніків Тернівського району разом із представником Новопільського НВК здобули перемогу. Команда Дніпропетровської області ПЕРЕМОГЛА у Всеукраїнських змагань учнівської молоді з авіамодельного спорту(вільнолітаючі моделі), здобувши два перших місця – І командне місце серед «малих форм» та І загальнокомандне місце.