А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ДРУЗІВ

опубліковано: 07 червня 2021 оновлено: 08 червня 2021

Друг – це той,

Хто знає мелодію

Твого сердця, і може її наспівати,

Коли ти забудиш слова…

 

Міжнародний день друзів – свято, відоме всьому світу. Присвячується цей день друзям і близьким людям, які завжди підтримають і не залишать у біді.

Дружба завжди була великою цінністю у житті людини, адже відшукати по-справжньому вірного друга вважається удачею. Для того, щоб нагадати людству про важливість друзів, навчити цінувати вірність і опору, яку нам надають ці люди відзначається міжнародне свято – Міжнародний День друзів. Історія створення Міжнародного Дня друзів — невідома. Просто міжнародний соціум вирішив відійти від офіційності і створити свято для душі. Святкування було обумовлено тим, що, хоча б раз на рік, ми повинні показувати своїм друзям, наскільки вони важливі для нас, незалежно від національності, віросповідання, політичних поглядів, і різних життєвих ситуацій.

До Міжнародного Дня друзів, у відпочиваючих відділенні денного перебування комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у Тернівському районі Криворізької міської ради відбулася зустріч друзів, які познайомилися та спілкуються тривалий час завдяки відвідуванню територіального центру. Як годиться, зустріч друзів завершилась невеликим концертом, підготовленим власноруч. Наші підопічні залюбки читали вірші та співали пісні про дружбу. Захід пройшов у дружній, родинній атмосфері.