А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

День довкілля

опубліковано: 08 квітня 2023 оновлено: 19 травня 2024

На виконання розпорядження   голови голови районної у місті ради від 30.03.2023 №46-р «Про проведення заходів щодо забезпечення чистоти та порядку в Тернівському районі м. Кривий Ріг у 2023 році», з метою поліпшення стану навколишнього природного середовища, благоустрою, озеленення та приведення до належного санітарного стану території Тернівського району міста Кривого Рогу, 08.04.2023 на території району проведено день благоустрою до Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» щодо забезпечення чистоти та порядку. Результатами роботи в цей день стало упорядкування та приведення до належного санітарного стану підприємствами, організаціями, установами Тернівського району закріплених об'єктів благоустрою: житлових будинків і прибудинкових територій; дитячих та спортивних майданчиків; парків та скверів; інших об'єктів масового перебування та відпочинку населення.

ТОВ «Екоспецтранс» та управителями житлових будинків  виявлено та ліквідовано 7 стихійних сміттєзвалищ на прибудинкових територіях житлових будинків, у зелених зонах району, зонах відпочинку населення.

Працівниками виконкому районної у місті ради відремонтовано з заміною дерев’яного бруса 17 лав у сквері Афганців по вул. Малиновського та художньої ковки лаву на Алеї закоханих у сквері по вул. Щегловського, прибрано братську могилу на вул. І Сірка, висаджено 10 сріблястих кленів.

Виконано благоустрій пам’ятних місць в кількості 6 одиниць.

Управлінням праці та соціального захисту населення виконкому, упорядковано сквер та дитячий майданчик біля власної будівлі.

Організовано спрацювали на заздалегідь визначених територіях промислові підприємства, установи, організацій, суб’єкти підприємницької діяльності, установи соціального обслуговування, лікувально-профілактичні заклади, заклади освіти та культури.