А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

«ПІДТРИМАЄМО БОЙОВИЙ ДУХ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ» – ХВИЛЯ ДОБРОТИ ТА МИЛОСЕРДЯ

опубліковано: 05 жовтня 2020 оновлено: 07 жовтня 2020

«Підтримаємо бойовий дух військовослужбовців» до Дня захисника України – з такою пропозицією звернулася Криворізька міська профспілкова організація «Солідарність» до закладів загальної середньої освіти.

Учні та педагоги КЗШ№№27,37,42,45,48,50,55,61,78,105,110,116,117, КГ№№38,40,76, КТГ, НВК «ЗНЗ-ТЛ» активно долучилися до благодійної акції.

У малюнках та вітальних листівках діти передавали свою любов до України та вітали військовослужбовців із Днем захисника України, а головним побажанням стали слова «Мирного неба незалежній Україні та скорішого повернення до рідної домівки»

Зібрані посилки були передані для воїнів, учасників операції об’єднаних сил у Донецькій та Луганській областях через представників Криворізької профспілкової організації «Солідарність».

Висловлюємо щиру подяку всім учням та  батькам, які відгукнулися та взяли участь в благодійній акції «Підтримаємо бойовий дух військовослужбовців».

Сподіваємося, що привітання від учнів, педагогів та батьків закладів освіти Тернівського району напередодні Дня захисника України, передадуть тепло наших сердець та зігріють душу військовослужбовців!

Благодійна акція стала хвилею доброти та милосердя, що затонула душу і серце всіх дітей та дорослих.