А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

ОФОРМЛЕННЯ ТА ВИДАЧА «КАРТКИ КРИВОРІЖЦЯ»

опубліковано: 06 жовтня 2020 оновлено: 07 жовтня 2020

До уваги мешканців району!

У місті Кривому Розі запроваджена багатофункціональна електронна «Картка криворіжця», яка на першому етапі буде використана, як електронний квиток у громадському комунальному пасажирському транспорті (трамвай, швидкісний трамвай, тролейбус, автобус). За її допомогою пільгові категорії мешканців міста зможуть реалізувати своє право пільгового проїзду під час введення автоматизованої системи оплати проїзду у міському комунальному транспорті. Для таких категорій осіб «Картка криворіжця» має наступний вигляд:

 

«Картка криворіжця» видається особам, які мають право на пільги відповідно до законодавства України,  місце проживання яких зареєстровано у місті Кривому Розі.

Під час подачі анкет-заяв на виготовлення картки при собі мати оригінали документів: паспорта громадянина України; довідка про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (не подається фізичними особами, які через релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків і мають відмітку в паспорті); документ, що дає право на пільги.

Прийом заяв-анкет для виготовлення «Карти криворіжця» пільговим категоріям мешканців Інгулецького району здійснюється управлінням праці та соціального захисту населення за адресою:

-  вул.Ухтомського,23, довідки та попередній запис за тел.: 097 503 35 28, 067 433 67 86

Також повідомляємо, що в районі розпочата роботи з видачі виготовлених карток. Після надходження карток, спеціалісти управління телефонують та запрошують громадян отримати картку.