А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

Інформаційна зустріч з батьками багатодітних родин

опубліковано: 06 лютого 2020 оновлено: 10 лютого 2020

06.02.2020 о 15.00 у приміщенні Green Hub (ПК "Північний", вул. Маршака, буд. 1В) відбулася інформаційна зустріч з батьками багатодітних родин Тернівського району за участю спеціалістів управління праці та соціального захисту населення виконкому Тернівської районної у місті ради.Тема зустрічі-монетизація пільг,додаткові соціальні гарантії в Програмі соціального захисту окремих категорій мешканців міста Кривого Рогу, ініційовані міським головою Юрієм Вілкулом.

В зустрічі прийняли участь 35 родин. За підтримки соціального партнера виконкому Тернівської районної у місті ради ПАТ Метінвест подібні зустрічі відбуваються щотижня. Дякуємо нашим соціальним партнерам. За відгуками мешканців територіальної громади після кожного виступу спеціалістів УПСЗН подібні зустрічі набувають мегапопулярності.

Наступна дата 11.02.2020 - і знову УПСЗН та Метінвест запрошують вже батьків особливих діточок. На інформаційну зустріч для спілкування завітають завідувач дитячим відділенням ЦПМД1 Тетяни Чередніченко, юрист, як завжди УПСЗН та голова ГО "ІнТерни" Олена Сатановська. Завітайте до нас, буде цікаво та корисно.