А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

Триває прийом документів від мешканців на оформлення часткової компенсації вартості послуг

опубліковано: 05 вересня 2021 оновлено: 06 вересня 2021

 ШАНОВНІ ТЕРНІВЧАНИ! 

         Триває прийом документів від мешканців на оформлення часткової компенсації вартості послуг тепло-, водопостачання та водовідведення, управління або утримання багатоквартирного будинку в розмірі 1000 грн.

             За період із січня 2021 року до управління праці та соціального захисту населення виконкому Тернівської районної у місті ради надійшла рекордна кількість звернень за усі попередні роки - за отриманням  даної  послуги  вже  звернулося 20184  замовників.

НАГАДУЄМО

Часткова компенсація надається раз на рік на одне домогосподарство за адресою реєстрації заявника (отримувача) на один вид послуг: тепло-, водопостачання та водовідведення, управління або утримання багатоквартирного будинку в розмірі 1000 грн.

Згідно з діючим  у Кривому Розі  Порядком, який визначає механізм проведення часткової компенсації  вартості  послуг  тепло-, або водопостачання  та водовідведення, документи  від замовників послуг приймаються  до  01 грудня  2021 року 

 Оформити часткову компенсацію можливо звернувшись до управління праці та соціального захисту населення виконкому

 особисто

поштою - 50083, Кривий Ріг, вулиця Ухтомського, 23;

електронною поштою- [email protected]

Заява, подана електронною поштою, обов’язково підписується особистим електронним  підписом. За відсутності або недійсності електронного підпису, заява не підлягає розгляду

            Контакти управління праці та

                                  соціального захисту населення виконкому               0-800-300-177  (безкоштовно)

         097 503 35 28         067 433 67 86

    e-mail: [email protected]