А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

Перемоги юних журналістів

опубліковано: 04 травня 2020 оновлено: 05 травня 2020

Свої перші навички в області журналістики учні закладів освіти здобувають в шкільних прес-центрах та в гуртках.

Вже не перший рік для учасників шкільних прес-центрів та вихованців гуртків проходить обласний конкурс комп’ютерного макетування та верстання, який відбувається при підтримці департаменту освіти і науки Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

Цього року свої творчі роботи на конкурс надіслали учасники шкільних  прес-центрів та вихованці гуртків позашкільних закладів освіти – КЗШ№№55,61,78,110,116,117,НВК «ЗНЗ-ТЛ», ЦДЮТ «Терноцвіт»,  Станції юних техніків.

Підсумки обласного конкурс комп’ютерного макетування та верстання проведено в номінаціях «Газета», «Журналістська робота», «Фото».

Вітаємо Олександру ЛУЗАН(КЗШ№117) з перемогою в  двох номінаціях конкурсу – «Газета» та «Фото». В номінації «Фото» перемогу також здобули Кирило ЛЕБІДЬ (СЮТ) та Дар’я КРИКУН(КЗШ№117). Ще  33 роботи юних журналістів із КЗШ№№55,61,78,110,116,117,НВК «ЗНЗ-ТЛ», ЦДЮТ «Терноцвіт»,  Станції юних техніків здобули ІІ та ІІІ місця в обласному конкурсі.

 

З результатами обласного конкурсу комп’ютерного макетування та верстання можна познайомитися за посиланням: http://ocntt.dp.ua/novyny/item/1201-pidvedeni-pidsumky-oblasnoho-konkursu-kompiuternoho-maketuvannia-ta-verstannia