А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

Звіт відділу реєстрації місця проживання громадян виконкому Тернівської районної у місті Кривому Розі ради про роботу за 1 квартал 2017 року

опубліковано: 05 квітня 2017 оновлено: 05 квітня 2017

У своїй роботі спеціалісти відділу реєстрації місця проживання громадян керуються законами України «Про адміністративні послуги», «Про доступ до публічної інформації», «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні», «Про порядок виїзду з України і в’їзду в Україну громадян України», чинним антикорупційним законодавством, постановами Верховної Ради України, указами і розпорядженнями Президента України, постановами і розпорядженнями Кабінету Міністрів України, рішеннями органів місцевого самоврядування та державної виконавчої влади вищого рівня, рішеннями Криворізької міської та Тернівської районної у місті рад, їх виконавчих комітетів, іншими нормативними актами, Положенням відділу реєстрації місця проживання громадян виконкому Тернівської районної у місті ради, посадовими інструкціями.

Протягом 1 кварталу 2017 року надано послуг з реєстрації та зняття з реєстрації місця проживання 2 055 громадянам, всього прийнято 10 614 громадянин.

Видано 7 173 довідок, які знаходяться у компетенції відділу.

Протягом місяця ведеться робота  із рішеннями, розпорядженнями та іншими документами для виконання, які знаходяться на контролі у відділі.

Зроблено 30 запитів  до відділу адресно-довідкової роботи  ГУ ДМС України  в Дніпропетровській  області з питань, які знаходяться у компетенції відділу;

Постійно ведеться електронний документообіг у відділі, вводяться дані до Реєстру територіальної громади, Реєстру адміністративних правопорушень.

Протягом місяця відділом опрацьовується вхідна документація, в тому числі по запитам управління праці та соціального захисту населення виконкому Тернівської районної у місті ради, за 1 квартал було видано 6 052 довідок про склад сім’ї.

Постійно у відділі реєстрації місця проживання громадян 6 посадових осіб здійснюють прийом громадян з питань реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання/перебування.

Працівники відділу приймають участь в оперативних нарадах проводяться щоп’ятниці о 8.30 та за потребою.

Своєчасність та повнота оплати житлово-комунальних послуг спеціалістами відділу знаходиться на постійному контролі у начальника відділу реєстрації місця проживання громадян.

Спеціалістами відділу постійно проводиться самоосвіта, огляд періодичних видань, пошук нової інформації у мережі Інтернет.